Новости

ПОДАРОК за обука за „Б“ категорија

Летото е совршено за обука „Б“ категорија. Со пријавување за обука за „Б“ категорија, добивате подарок АМСМ Light членство бесплатно за првата година, со услуги во вредност од 17.000ден.

 

Обуката вклучува: прва помош, теоретска настава од 5 дена и практична обука од 36 моточаса.

 

Можност за плаќање на рати БЕЗ КАМАТА со платежните картички на: Дајнерс – 12 рати, Комерцијална банка – 6 рати, Стопанска банка – 6 рати, Тутунска банка – 4 рати.

 

Повеќе инфо на 02/3181-240 и 02/3181-241, ве очекуваме!