АМСМ НОВОСТИ

Програма „ЗАЧЛЕНИ ПРИЈАТЕЛ И ЗАШТЕДИ СО АМСМ!“

Судејќи по бројот на ваши зачленети пријатели, сигурни сме дека веќе добро ја познавате програмата „Зачлени пријател!“, со која како АМСМ членови имате можност АМСМ членските пакети да ги препорачате на вашите пријатели, да ги зачлените и притоа да добиете привилегии и поволности за вас.

Овојпат со цел да одговориме на вашите барања и да ви овозможиме да заштедите, воведовме вредносни ваучери кои ги добивате доколку зачлените ваш пријател. Вредноста на ваучерите се разликува и зависи од типот на членскиот пакет кој вашиот пријател го избрал.

АМСМ членски пакети за физички лица: 

 Добивате вредносен ваучер на износ од:   
 Classic членство   250,00ден
 Europe Premium членство   600,00ден
 Light членство  100,00ден

 

 

 

Повеќе за вредносните ваучери, како истите можете да ги добиете и како да ги искористите за попуст на услугите во АМСМ системот можете да прочитате тука.