ОПРЕМА И СОФТВЕРАМСМ Трејд е застапник на повеќе реномирани брендови на опрема, меѓу кои ACTIA MULLER и ACTIA ATAL, како дел од групацијата ACTIA GROUP FRANCE и тоа за територијата на Р. Македонија, Косово и Албанија, како и за брендовите MATT, NORFI, SECORÜT и SAMOA.

Производи и услуги кои Ви стојат на располагање:

- Опрема за технички преглед
- Опрема за автодијагностика на возила
- Опрема за автосервиси
- Опрема за калибрација на аналогни и дигитални тахографи и софтвер за обработка и архивирање на податоци од аналогни и дигитални тахографи.

Во АМСМ Трејд на располагање Ви се и акумулатори од брендовите VARTA, PERION и STARTER.

Работно време: 08:00-16:00ч. (пон-пет)