Новости

Осигурителни полиси, членски пакети и обука за Б категорија во АМСМ продажното место во Бисер

Во продажното место на АМСМ, лоцирано во Т.Ц „Бисер” достапни ви се:

 

 

Работното време на продажното место е:

- понеделник - петок 10:00-18:00h

- сабота 10:00-15:00h

 

Повеќе информации на: 02/5512-705