КАРИЕРА СО АМСМ

СТУДЕНТСКА ПРАКТИКА - ПРИЈАВА ЗА СТУДЕНТСКА ПРАКТИКА

Затоа што веруваме дека градењето и вложувањето во потенцијалниот кадар е инвестиција која што повеќекратно се враќа затоа АМСМ нуди можност за стекнување со студентска практика.

Можност за студентска практика имаат студентите од III и IV година, апсолвентите и дипломираните студенти.

Доколку сакате да аплицирате за студентска практика во АМСМ го очекуваме Вашето CV, мотивационо писмо и пополнета пријава за студентска практика, на studentskapraktika@amsm.com.mk со назнака за „Студентска практика во АМСМ“.


Ви благодариме,
АМСМ