ЧЛЕНСТВО
Show your Card! попусти

Show your Card! попусти

Достапна било каде во Европа, САД и Канада, Show your Card! програмата или накратко SyC! ви нуди екслузивна можност за попусти, дополнителни бенефиции и заштеди во познати светски синџир-хотели, рент-а-кар агенции, туристички атракции и во над 25.000 продавници само во Европа.

За користење на Show your Card! попустите се што е потребно е да покажете членска картичка со SyC! логото.

Посебни Show your Card! попусти

Пребарување на SyC! партнери во Македонија

Пребарување на SyC! партнери низ Европа